De beste producten voor onderhoud vind je bij Shine2Go

De beste producten voor onderhoud vind je bij Shine2Go

Omdat Shine2go altijd bezig is met het zoeken naar de beste producten voor het zo veilig mogelijk werken aan de motorfietsen zijn we continue op zoek naar producten die het beste resultaat kunnen bieden maar wel veilig zijn voor alle materialen op een motorfiets. Daarom werken wij uitsluitend met door onszelf uitvoerig geteste producten.
Regelmatig worden ons producten aangeboden die ‘veel sneller reinigen’ of ‘heel eenvoudig verweerde materialen weer herstellen’. Eén die ook vaak voorbij komt: ‘wij hebben een product wat eenvoudig al je kettingvet oplost’.

Dit soort claims zijn zelden of nooit realistisch. Als dit soort producten al werken, zijn ze alcalisch of zeer zuur.
Elke week krijgen we ook wel berichten en mailtjes van mensen die aangeven met ‘dasty, lampenolie, diesel, benzine, teflon en andere wonder middeltjes’ hun motorfietsen bij te houden.

Wij werken samen met een bedrijf die achter de schermen al dit soort producten samen met ons testen. De neven effecten ervan komen zo prima in beeld. We gaan hier uitgebreid aandacht aan besteden en openen binnenkort ons youtube kanaal. Daar kan je zien welke producten wij gebruiken en hoe wij dat doen. Ook zullen wij de hierboven genoemde producten gebruiken en laten zien wat voor effecten die kunnen hebben op de diverse materialen die een motorfiets allemaal bezit.

Mede op ons verzoek heeft onze partner een product ontwikkelt voor het verwijderen van kettingvet bij motorfietsen. Veilig voor ringen, verbindingen en schakels in een ketting, maar ook veilig voor lakken, kunststof, metalen en ook nog voor onze glascoatings door hun zeer milde PH waarde. Na een lange tijd van ontwikkelen en testen is vandaag het eerste sample binnen gekomen.
Zijn jullie als motorrijders op zoek naar producten om jullie motorfiets te onderhouden, stuur ons dan een bericht. Graag altijd al eens een product getest zien worden waarvan je motorzaak je verteld dat het dat ene wondermiddel is? Wij staan open voor jullie input.