We are Specialists in Bike Detailing

Welkom op de site van Shine2go, het adres voor de juiste zorg voor uw motorfiets. Shine2go is een eenmanszaak die alles in eigen beheer doet.

De enige die werkt aan uw motorfiets ben ik zelf, Ronald Dijkshoorn, eigenaar van Shine2go met jarenlange ervaring in High-End Detailing van auto’s en motoren. Mijn bedrijf is het enige bedrijf in de wereld met een detailing studio voor motorfietsen.

Detailen van motoren is een kunst. Waar poetsbedrijven binnen enkele uurtjes klaar zijn en met een hoop agressieve middelen uw motor weer ‘schoon’ maken en middels siliconen gedragen poetsmiddelen een kortstondige vettige glans geven, ondergaat uw motor bij Shine2go een cosmetische reconditionering. Alles ondergaat een dieptereiniging met veilige PH neutrale middelen. De lak wordt tot in perfectie gepolijst. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste en beste apparatuur op de markt. Metalen en uitlaatsystemen worden behandeld alsmede velgen, zadels, leder, kunststoffen en eigenlijk alles wat aandacht behoeft op de motorfiets. Als de motorfiets dan in perfecte staat verkeerd stoppen wij echter nog lang niet. Want wat is dit waard als deze niet goed beschermd wordt. Daarvoor bieden wij verschillende opties aan. Zoals u zou verwachten maken wij hierbij gebruik van alleen het topsegment aan beschermingsproducten. Er zijn verschillende mogelijkheden (link naar pagina op de site) met elk hun specifieke karakter. Wax, Coating en PPF. Hierdoor ontstaat een resultaat wat jarenlang mooi blijft, in tegenstelling tot weken zoals bij een poetsbedrijf. De gemiddelde duur van een behandeling van een motorfiets is al snel twee volle dagen.

Verder verzorgen wij voor onze klanten het spuitwerk van motoren, al dan niet in losse onderdelen, het wrappen van motoren en het verhelpen van technische mankementen / onderhoud. Dit laatste gebeurd door zorgvuldig uitgekozen partnerbedrijven in het pand van Shine2go (met uitzondering van spuitwerk). Door ons complete aanbod ontzorgen wij de klant en hoeft de motor dus niet verplaatst te worden. Hierdoor blijft deze veilig in de studio staan zonder bijkomende risico’s. Ook gesloten transport valt binnen ons dienstenpakket voor het geval uw motor liever niet rijdend naar mijn studio komt. Mijn klanten kiezen voor Shine2go vanwege mijn persoonlijke aandacht, ontzorgen, eerlijk, vertrouwen maar bovenal… resultaat door vakmanschap. Ik zie geen prijzen op de website? Dat klopt. Ik geloof niet vastgestelde pakketten, mooie benamingen voor allerlei soorten behandeling, beloftes over producten die nooit waargemaakt kunnen worden. Daarom kies ik voor een behandeling op maat, naar wens van de klant.

Zowel qua behandeling als budget wordt goed geluisterd naar de klant en maak ik samen met de klant de juiste keuze. Ik heb een nieuwe motor, is een behandeling dan noodzakelijk? Het zal u misschien verbazen maar ongeveer de helft van alle motoren die ik behandel zijn fabrieksnieuw. Wist u dat 99/100 motoren zonder enkele vorm van goede bescherming afgeleverd worden? En dat 75% van alle motoren die hier nieuw vanaf de dealer binnen komen lichte krassen hebben? Hoe dat kan? De gemiddelde motordealer heeft geen idee hoe om te gaan met het cosmetisch verzorgen van uw motorfiets. Schoenmaker blijf bij je leest wordt er weleens gezegd, dat is in dit geval precies hetzelfde. De motor wordt verkeerd gewassen met één emmer, een spons waar diezelfde dag nog 5 motoren mee gewassen zijn en een zeem. Daarna een snelle siliconenwax die goed glimt en weg met die motor, het geld wordt tenslotte verdiend in de werkplaats… Daarom geef ik ook steeds vaker onderricht in mijn werk. Ik leer bedrijven hoe om te gaan met een motor. Ook trainingen op maat verzorg ik dus, ook op locatie indien gewenst. Ik verwelkom u graag in mijn studio voor een beoordeling van uw motorfiets of een offerte op maat. Ik hoop op een prettige en duurzame relatie met u als klant.

Ronald Dijkshoorn

Shine2go

Looking for Specialized Detailing